Gulvafslibning Pris

Gulvafslibning pris der er særdeles fornuftig. Hos Gulvleksikon får du en rigtig god pris på alle former for afslibning, herunder gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvbearbejdning. Vi er et solidt gulvfirma med speciale i gulvafslibning og  gulvafhøvling samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og meget andet, herunder gulvolie.

Gulvafslibning pris?

Vent med at købe et nyt gulv indtil du er sikker på at det gamle trægulv kan reddes og få den oprindelige patina tilbage. Det skal være meget slemt før et trægulv ikke kan friskes op og få et nyt liv. Selv meget gamle og slidte trægulve som har været opgivet i årevis, kan med en gulvafslibning komme til at se pæn ud.

Nyt trægulv eller gulvafslibning?

Der er ingen grund til at give op og købe et helt nyt gulv, for vi kan afslibe dine trægulve og give dem en efterbehandling så de kommer til at stå smukke som nye.

Gulvafslibning pris København, Amager og Frederiksberg

Et gammelt trægulv med ny patina?

Der er ingen gulve der er pænere end et ældgammelt trægulv med en ny gulvbehandling. Især de lyse gulvbehandling er giver lys og luft til boligen. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Hvid olie
  • Hvid lak
  • Hvid lud

Normalt giver vi træet en ludbehandling først for at undgå den gule farve som kommer på et trægulv med tiden. Vi kender nok alle gamle trægulve der er helt gule og ofte orange. Denne farve undgås ved at tilføre lud. Et ludbehandlet gulv der står alene, altså uden nogen form for beskyttende overflade, kan med fordel vaskes med sæbe. Det kaldes med et fint ord for sæbebehandling, som er den måde vi har plejet og vedligeholdt trægulve igennem flere århundreder. Gulvafslibning og vedligeholdelse hænger lige som sammen når vi taler opfriskning af trægulve, og der er vi specialieter.

Billig gulvafslibning pris

Vi er ikke dyre og ikke billige men ligger nok i den fornuftig ende af skalaen. Vi kender mange gulvfirmaer som er meget dyrere end os, og nogle enkelt som er billigere. Vi har en høj kvalitet, og det koster som bekendt en smule. Prisen afhænger af forskellige ting, blandt andet af hvilken gulvbehandling der vælges:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks

Og mulighederne er mange. Kontakt os gerne for en billig gulvafslibning pris samt en snak om dine trægulve og muligheder, eller kig forbi en større farvehandel eller byggemarked. De har prøver på gulvbehandlinger som er påført forskellige træsorter.